Monday, December 15, 2008

Me me me me me

cant think of suitable title for this post. ngeeee, actually cant even think straight ........ ok ok ok cant even think at all. But these bullion flower make me smile...... ahhh bahaya, cant think straight and then smile bila tengok picture. something must be "putus" somewhere...

Yes, Latest Australian Smocking & Embroidery magazine already in Malaysia/Craft World sinca last Monday. hehehe. Go get a copy for RM 46 per copy. Can ask Mr/Mrs Yee to post the magazine to your door step too. ermm ok ok to your mail box.

8 comments:

hudd said...

dh lame tak msok cni...

maklang said...

1st time masuk sini..cantek2 bullion knots tu..I am ye to try...

fds said...

Hi Hudd,

kita selalu singgah je kat sana. sini pun dah lama tak update.

wahh blog kita dilawati maklang. ngeee ngeee. kita pun tak try lagi.

zue said...

kak...
mcm mana nk dptkan majalah AS&E
kt Ipoh?

fds said...

aiseymen zue,

baru je awal tahun tu kita buka offer nak tolong belikan kat sesapa yang nak.

kat ipoh tu tataw la me nak beli kat mana. nanti yg AS&E latest yg depan kaler biru tu tak sure masih ada ke idak.

but nanti me call Craft Worl kalau masih ada baki. if nak beli thru me price is RM 50 termasuk pos (magazine RM 46 pos RM 4 (register). Ni me tolong beli je kalau ada lagi la. burp.

zue said...

kak,
zue nak lah bila2 ada je latest akak tlg la belikan yek...
mcm mana cara nak buat payment tu?

fds said...

zue, bleh bagi email sebab bila country bumpkin hantar PREVIEW magazine boleh me forwardkan. dari situ ZUE boleh decide nak beli ke tidak.

bayar le to my maybank or cimb. tapi belum sampai masanye lagi.

zue said...

kak...
ni ada 2 email
zuraiha@mara.gov.my - tiap2 ari bukak
zuraihasman@yahoo.com.my - kdg2 bukak

akak contact zue pun boleh...
017-5915820

kalau ok nanti zue byr melalui CIMB yek...
TQ.

Post a Comment

NuffNang