Tuesday, December 29, 2009

SaLLY rEADS

Heheheh macam nama omputih plakkan. So my sally already have a new owner. i miss her so much because she is such a good smocking companion. Nopes, tak de berhenti smocking pun. I have 2 pleaters, Sally and Reads. Why i need 2 pleater , but then why i let Sally go... sebab Sally tu 24 row je. si Reads 32 rows. hehehhehe. but honestly i prefer sally dari reads. if sally ada size 32 i will go for it. but now i have to work with reads, banyak juga jarum patah (patah not bend ) kat reads. phewww. camana guna. Kak Pah kata dia belum pernah patahkan any jarum yet. hehehehhe.

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

NuffNang